7 mar. 2012

David Icke - Simbolism în Uniunea Europeană, noua ordine mondială şi Illuminati

"Însuşi cuvântul 'secret' este respingător într-o societate liberă şi deschisă; şi noi, ca popor, ne opunem, inerent şi istoric, societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi procedurilor secrete. Am decis, cu multă vreme în urmă, că pericolul ascunderii excesive şi nejustificate a unor fapte pertinente surclasează, cu mult, pericolele dezvăluirii lor. [...] Şi există pericolul grav, ca o necesitate anunţată pentru o securitate sporită să fie confiscată de cei nerăbdători să-i extindă sensul asupra cenzurii oficiale şi tăinuirii. Ceea ce nu am de gând să permit, în măsura în care lucrurile se vor afla sub controlul meu. [...] Modul nostru de viaţă este în pericol. [...] Şi, totuşi, nu s-a declarat nici un război, nici o frontieră nu a fost traversată de trupe aflate în marş, nici o rachetă nu a fost lansată..."

John Fitzgerald Kennedy (1917-1963),
preşedinte al SUA

Henrik Palmgren, care împreună cu fratele său Fredrik conduce Red Ice Creations, un website şi post de radio independent, totodată, a realizat acest interviu deosebit cu David Icke, în toamna lui 2009, pe care l-a sintetizat, însă, în forma acestui film, David Icke - Symbolism within the EU, NWO and Illuminati, abia în luna ianuarie a acestui an, în baza unui scenariu care abordează o problemă în care David este un expert declarat, simbolismul şi, implicit, planurile reale ale Uniunii Europene şi noii ordini mondiale, prin care Illuminati încearcă să-şi realizeze visul milenar - imperiul planetar.

Discuţia se poartă pe fundalul apropiatei intrări în vigoare, pe atunci, a tratatului de la Lisabona (pe care, de asemenea, refuz să-l scriu cu majuscule, cum am declarat cândva pe blog, legat de "instituţiile" globaliştilor) care amendează cele două tratate anterioare, de la Roma (1957) şi Maastricht (1992), ce formează "baza constituţională" a Uniunii Europene.

Negocierile pentru modificarea instituţiilor Uniunii Europene au început în 2001, conducând la un alt tratat semnat la Roma, în 2004, care, deşi fusese ratificat de majoritatea statelor, a fost abandonat după respingerea de către francezi şi olandezi, în 2005.

Din păcate, clarviziunea acestora a durat doar doi ani, fiindcă au înghiţit, de bunăvoie, găluşca oferită de sataniştii mondiali în 2007, la Lisabona şi numai încăpăţânarea de moment a irlandezilor - care au fost inteligenţi şi ei în 2008, respingând prin referendum tratatul, dar s-au prostit iremediabil în anul următor - a condus la amânarea momentului ratificării creaţiei sinistrei Angela Merkel, până în decembrie 2009.

M-am exprimat continuu împotriva acestui neo-colonialism, european deocamdată, fiindcă l-am simţit creaţie a Satanei, din primul moment, ştiind că aceşti nemernici, care ne-ar vinde până şi aerul pe care-l respirăm, pe bani grei, nu ne-ar oferi nimic pe gratis în domeniul economic, urmând să vină momentul de care m-am temut încă de la început, când năucii vor uita că am acceptat, de fapt, să intrăm într-o comunitate economică, în forma României - o ţară independentă şi suverană, în care orice "legislaţie" de la centru nu putea fi decât orientativă - şi vor accepta în bloc pretenţiile murdare ale Europei de a ne face să renunţăm la suveranitate, admiţând ca România să fie dezmembrată în "regiuni", într-un final nu tocmai îndepărtat, în opinia mea.

Şi nu uitaţi că preşedinţii acestor regiuni se vor numi Attila sau Ştrul şi nu Ion sau Gheorghe, dacă va intra şi Israelul în uniune, ca ţară conducătoare, fireşte.

Mă va uimi mereu pasivitatea generaţiei tinere actuale, deşi ştiu că se datorează studierii în şcoli a unei "istorii" falsificată murdar, după 1990, care i-a făcut pe toţi să accepte ca cel mai înălţător sentiment posibil, cel naţional, să fie echivalat aberant cu şovinismul şi xenofobia şi chiar "terorismul", conform vocabularului de lemn al stăpânilor lumii.

În acelaşi timp, însă, mă va indigna şi înfuria indolenţa şi chiar reaua voinţă a celor care au apucat să studieze, cândva, o istorie cât de cât reală, a acestei naţii şi, cu toate acestea, se pot exprima în favoarea globalismului şi, Doamne fereşte, chiar a monarhiei.

Nu cu multă vreme în urmă era publicat, în Jurnalul Naţional, un interviu al actorului Florin Zamfirescu, fostul rector al UNATC, în care acesta făcea apologia nostalgică a monarhiei, suspinând din rărunchi că nu i s-a permis regelui Mihai să-şi ia din nou moşia în primire, aceeaşi moşie pe care a predat-o generos cominterniştilor în 1947, când ne-a întors spatele şi s-a dus să trăiască din averile strânse "cu trudă", în "îndelungata" sa carieră regală, în ţara bancherilor, Elveţia.

Pentru numele lui Dumnezeu, monarhie ?!

De ce nu sclavagism ?!

Fiindcă oricum ne vom întoarce acolo, prin actuala Uniune Europeană.

Dacă nu ar avea vârsta pe care o are, l-aş bănui pe "maestrul" Zamfirescu de simplă miopie politică, atunci când afirmă tupeist:

"Trebuie să se înţeleagă că monarhia nu face politică! Ea este deasupra şi veghează bunul mers al ţării unde există."

Aş putea chiar şi să râd, dacă nu ar fi un subiect atât de grav, să ajungem să ducem dorul unui venetic prusac, strecurat pe furiş în ţară, cu un paşaport fals, adus de masonerie pentru a-l înlocui, peste noapte, efectiv, pe incomodul Alexandru Ioan Cuza.

Nu mai puţin de 12 din cei 19 miniştri ai săi au fost masoni, în anii "iluminatei sale domnii" având loc un eveniment de o importanţă "crucială" pentru instaurarea climatului de distrugere naţională, care îl exaspera pe Mihai Eminescu: reunirea tuturor facţiunilor lojilor masonice române în "Mare Lojă Naţională - Putere unică şi suverană", prin aportul căpitanului Constantin Moroiu, nepot de francmason şi el, desigur.

Nu-i aşa că simţiţi un fior de mândrie ?

Eu nu !

Până la manifestarea tupeului acestor scursuri, slugile bine plătite ale demonicei familii Rothschild, în cele din urmă, aşa cum spune David Icke şi în acest film, am crezut, în naivitatea mea, că numai o ţară ca România ar putea fi "putere unică şi suverană" şi nu o adunătură de rozători nemernici, gata să trădeze şi să fure tot ce se mai poate fura din ţara asta obidită.

Cât de dus cu pluta poţi fi, ca să ignori ce a însemnat puterea nobiliară şi regală, în întreaga lume, cel puţin în ultimele două milenii, despre care avem oarecum ştiinţă: un şir nesfârşit de crime şi războaie, de cotropiri şi genociduri, pe toate continentele lumii.

Şi am să vă aduc aminte că sub "oblăduirea" gingaşei monarhii spaniole şi a inchiziţiei şi catolicismului s-a iluminat cerul, secole de-a rândul, în toată lumea, prin flăcările autodafeurilor, în timp ce suveranii iberici se împopoţonau cu bijuteriile furate de peste ocean, pentru care, numai în mina de la Potosi, din Bolivia, au murit 8 milioane de sclavi.

La noi, sub mâna de fier a Habsburgilor, s-a furat de pe un teritoriu cam de două ori mai mic decât cel căzut vreodată sub influenţă otomană, într-un interval de timp de două ori mai mic, decât cel în care am plâns de "bucurie" sub papucul sultanului, de trei ori mai mult aur şi argint decât a ajuns vreodată în haznalele imperiale constantinopolitane.

Şi noi blamăm islamul ?

Când "fraţii noştri întru credinţă", Habsburgii catolici, s-au dovedit a fi nişte tâlhari de 12 ori mai  eficienţi  decât  orice  "şalvaragiu"  născut  sub flamura  semilunii ?

Oare şi măria ta, "maestre" Zamfirescu, eşti un pic francmason ?

Nu m-ar mira.

Pittiş a fost şi n-am plâns de durere, fiindcă nu m-a entuziasmat niciodată prin disidenţa lui manifestată prin ignorarea frizerului şi a săpunului; Pintea a fost şi m-a durut niţel, fiindcă l-am admirat ca om şi actor şi pare-se că şi badea Tudor este, mai nou, aşa că am încetat să mai suspin, când îşi prezintă elegiile sub forma spectacolelor sezoniere, definind femeia ca pe un al cincilea anotimp.

Otto von Habsburg, amintit în film, a fost ultimul prinţ încoronat al Austro-Ungariei, sub numele de Arhiducele Otto de Austria şi veţi găsi pe net că a fost unul dintre promotorii cauzei "sfinte" a restaurării habsburgice, prin metoda "integrării europene", în care scop a şi creat International Paneuropean Union, servind ca membru al parlamentului european din partea Christian Social Union of Bavaria, între 1979 şi 1999.

Începe să vă fie ceva mai clar ce înseamnă, de fapt, Uniunea Europeană ?

Nimic altceva decât nucleul unui nou imperiu, cu familiile Habsburg şi Rothschild şi un papă cu un mândru trecut de tânăr fascist - ca membru în Hitlerjugend - la conducere, restaurarea sfintei glorii a monarhiei, în care rolul nostru de sclavi buni de stârpit, prin toate metodele eugenice pe care le-am detaliat, deja, pe blog, a fost definit, în clar, încă de la începuturile "civilizaţiei" şi ceea ce este absolut trist, totul se va face fără nici un foc de armă, în baza complicităţii şi absenteismului nostru.

Otto s-a declarat scârbit de naţionalism şi nimic nu mi se pare mai normal, fiindcă numai sentimentul naţional este cel care a dus, în timp, la dezmembrarea tuturor imperiilor murdare care au asuprit această planetă.

Naţionalismul este duşmanul de moarte al monarhiilor şi francmasoneriei, fiindcă, pe de o parte, nu poţi dezmembra o naţiune care este conştientă de sine, încă, ci numai după spălarea intensivă pe creier, în baza "marilor valori" ale internaţionalismului sau globalismului şi vă reamintesc ce scriam cândva, în postarea dedicată ultimului film al seriei Zeitgeist:

"Spre deosebire de naţionalism, asociat eronat, dar cu intenţii peiorative, noţiunilor de xenofobie sau şovinism, şi care înseamnă, de fapt, vocaţia şi opţiunea de a fi ataşat, pe viaţă, cultului aproape religios al valorilor specifice, spirituale, ale unicei naţiuni căreia îi poţi aparţine, printr-un legământ moral şi spiritual, liber asumat, patriotismul este o ficţiune periculoasă, care nu putea fi impusă decât prin lege, fiind pasibil de pedepse draconice  în cazul în care-i conştientizezi falsitatea şi refuzi să i te supui, pentru a servi drept carne de tun,  pe câmpurile de luptă, unor interese monetar-politice, abjecte."

Pe de altă parte, nu puţini lideri mondiali masonici, ca Nicolae Ceauşescu (membru al Propaganda Due ca şi Silvio Berlusconi sau Victor Emmanuel al Italiei) - care a fost ridicat în funcţie, surprinzător, în detrimentul unor cominternişti vedete, Chivu Stoica şi Gheorghe Apostol, prin aportul numărului 2 al masoneriei autohtone, Ion Gheorghe Maurer (apropo, "maurer" în limba germană înseamnă zidar, adică mason, mare sfidare din partea acestei lepădături care a mai folosit şi două nume româneşti alăturate) - au evadat din plasa păianjenului masonic, refugiindu-se în naţionalism, în speranţa blocării planurilor ocultei mondiale.

Cât de mult succes au avut, ştim cu toţii.

Otto von Habsburg a jucat un rol esenţial în "revoluţiile de la 1989", din blocul socialist european, manifestându-se ulterior ca unul dintre "arhitecţii integrării europene", împreună cu paiaţele Jean Monnet, Robert Schuman, Konrad Adenauer şi Alcide de Gasperi.

Vladimir Bukovsky, pe care l-aţi putut urmări în filmul postat pe blog, ce descrie circumstanţele asasinării preşedintelui polonez Lech Kaczynski, a avut acces la arhivele Partidului Comunist al Uniunii Sovietice.

Într-un discurs, rostit la Bruxelles, acesta susţinea că, încă din luna ianuarie a anului fatidic 1989, delegaţia Comisiei Trilaterale din care făcea parte - pe lângă cei trei amintiţi de David Icke în film, bancherul David Rockefeller, fostul secretar de stat american Henry Kissinger şi fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing - şi ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov, pentru a-l convinge să se alăture corporaţiei globaliste - şi am senzaţia, din ce în ce mai mult, că acest cuvânt ar trebui să se scrie, de fapt, "copro-raţie" - reprezentată de F.M.I. şi Banca Mondială.

Bukovsky îl cita pe d’Estaing:

"Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla, probabil într-un interval de 15 ani, dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.",

mirându-se de "profeţia" francezului, într-o vreme în care tratatul de la Maastricht din 1992, nu fusese schiţat, oficial fireşte.

În 2004, Rocco Buttiglione - candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii - era respins cu ferocitate de Parlamentul european, pe motiv că "este mult prea conservator", fiindcă acesta se exprimase împotriva homosexualităţii.

După ce a afirmat că înlocuitorul său, Franco Frattini, avea o calitate esenţială - era mason - Buttiglione a mai susţinut, ulterior, în privinţa principiului în baza căruia funcţionează instituţiile europene, că:

"Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat - o religie ateistă, nihilistă – o religie care va deveni obligatorie pentru toţi."

Pentru toţi cei care nu reuşesc să vadă că ne mişcăm, de fapt, în cerc şi că, în urma experimentului masonic socialist, încheiat la ordin, după cum s-a văzut mai sus, s-a accelerat procesul integrării în imperiul masonic mondial, reamintesc că cel care i-a speriat pe artizanii liberei iniţiative şi ai capitalismului galopant, Karl Marx, era, de fapt, rudă prin alianţă cu Nathan Mayer (1777-1836), fondator al Rothschild Banking Family of England.

Se leagă toate, nu-i aşa ?

Tupeul masonilor este din ce în ce mai agresiv, fiindcă acum se bucură şi de sprijinul necondiţionat al mass media, după cum şi recunoştea David Rockefeller, referindu-se la prestaţia presei faţă de deciziile Bilderberg Group:

"Suntem recunoscători conducerilor publicaţiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii, ai căror directori au participat la întâlnirile noastre şi au respectat promisiunea lor de discreţie, pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global, dacă am fi devenit subiecţi ai luminilor presei, în toţi aceşti ani, dar lumea este mult mai sofisticată şi mai pregătită, acum, să înainteze spre o guvernare globală..."

Cu toate acestea, sunt perfect convins că scoaterea la lumină a tuturor acestor organizaţii masonice puternice, dar, în fapt, subordonate cuiva - şi mă refer la Bilderberg Group, Comisia Trilaterală, Council on Foreign Relations, Federal Reserve, Chatham House ş.a.m.d. - este tot o manevră de scenă, menită să asigure un paratrăsnet pentru oculta mondială în eventualitatea unui eşec de ultimă oră, atât timp cât nu par să manifeste o siguranţă deplină şi continuă să nege, pe faţă, componenta luciferică a organizaţiei şi, mai ales, identitatea "păpuşarului suprem", păianjenul din centrul pânzei, amintit de David Icke.

"Cred sincer şi conştient că ordinul francmasonic este, dacă nu cea mai negativă, atunci una dintre cele mai negative influenţe, morale şi politice, care afectează acum Uniunea [...] o conspiraţie a celor puţini, împotriva drepturilor echitabile ale celor mulţi. [...] Masoneria trebuie abolită pentru totdeauna. Este ceva greşit, fundamental greşit, o sămânţă a răului, care nu poate produce nimic bun, niciodată."

John Quincy Adams (1767-1848),
preşedinte al SUA
"Letters on Freemasonry", 1833

38 de comentarii:

  1. Este fantastic cat de multa istorie poti sa stii .. sunt un cititor fidel al blogului tau si iti multumesc din suflet pentru tot ce postezi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place CUM scrii... :) Dincolo de "glumita", sunteti mai mult de doi, deci voi spune SUNTEM ! Multumesc, din nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. si inca o sugestie pentru un viitor material:

    https://www.youtube.com/watch?v=uC4t1FEk5LE&feature=player_embedded#!

    RăspundețiȘtergere
  4. de o vreme am inceput sa imi deskid vederea fiindca ,trebuie sa recunosc ca,aveam creerul bine spalat.am urmarit multe documentare,si am ascultat si citit texte.sumt o persoana care munceste f mult.miar face placere sa schimbam unele pareri poate in particular leate de o alta fatza a masoneriei:sectarismul.as vrea opinia ta .daca se poate raspundemi te rog la electrondcomp@msn.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nu inteleg eu Matt, cum naiba o organizatie ce se afla dincolo de lege, cu puteri financiare si politice ce tind spre infinit, o organizatie ce a putut sa asasineze un presedinte american, pe Martin Luther King si au putut darama cele doua turnuri, cum de "se impiedica" de acesti doi tipi: Alex Jones si David Ike. Trebuie sa recunosti ca e cel putin bizar. Si o spune un um ce a citit cartea "cel mai mare secret" scrisa de ike ... cu conducerea reptiliana a lumii. Cea mai buna metoda de dezinformare este sa prezinti 70-80 % chestii reale si sa mistifici esentialul. Oare nu asta se intampla sub nasul nostru ? Sau ai tu o alta explicatie, pentru faptul ca cei doi inca sunt auziti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca aveam raspuns la orice intrebare acest blog se numea "Oracolul din Delphi" si nu "Dezvaluiri".
      Sunt zeci de mii de oameni incomozi pe care oculta mondiala nu-i omoara. Asta nu inseamna ca mint. Si esentialul este, asa cum am scris la "Despre blog" si nu pare sa citeasca nimeni, sa cercetati singuri folosind mai multe surse si nu sa inghititi orice "teorie" ca pe ceva batut in cuie. Asta inseamna sa faci ceva ce pentru lumea de azi pare sa fie un calvar: sa... gandesti.

      Ștergere
  6. Informatii in completare:

    Aici este o listă a persoanelor care au fost /sunt membrii a comitetului celor 300. Cei care sunt acum in acest comitet au primit un ultimatul : pana la 31 martie 2012 sa renunte de buna voie la putere. Daca dupa aceasta data nu demisioneaza, ei şi familiile lor vor fi eliminati de pe această planetă. Indemnam pe toţi internautii sa afle cat mai multe lucruri despre ei si sa localizeze aceste persoane si sa-i recunoasca in listele celor care urmeaza a fi arestati. Nu există nicăieri pe această planetă loc pentru ei de a se ascunde de judecata care va veni.

    http://ontext.info/47601

    Trimiteti aceasta lista la toata lumea, pentru a face cunoscuta si identificata Cabala care conduce din umbra aceasta lume.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Cristi si Moroi
    Cand cautam nod in papura cuiva vom gasi intotdeauna, mai ales daca pornim din punctul de vedere al unui crestin ortodox infipt in dogma de ex (nu spun ca voi sunteti, dau doar un exemplu, caci nu stiu ce credinte aveti).
    Cristi, daca Icke avea miscare era mai bun pentru tine? Cu siguranta i-ai fi gasit si atunci hibe.
    Osho a avut miscare de exemplu si are si in prezent milioane de discipoli desi e a fost ucis prin otravire, de aceiasi oculti nemernici. L-ai fi urmat si crezut pe Osho? El a infiintat un orash, are o comunitate imensa in Poona si a vrut sa schimbe de la temelie societatea. El a dat in toate elitele si toti nemernicii (atat politici cat si religiosi, fara sa numeasca organizatiile cum face Icke), lovind la temelia problemelor societatii, acesta fiind egoul, falsul sine al indiviziilor. Toate problemele exterioare ale societatii sunt rezumate la problematica Egoului. Daca oamenii si-ar transcende acest ego, scapand din inchisoarea mintii, majoritatea problemelor societatii ar disparea.
    Atata timp cat esti fanatic crestin ortodox de ex, nu vei accepta nici un om oricat de inteligent si destept ar fi, deoarece nu crede in calea ta. Daca el ofera o alta cale de salvare decat cea in care crezi tu, atunci cu siguranta e un new ageist imputit.
    Asa cum sunt etichetate si luate in ras "teoriile conspiratiilor" asa etichetati si voi pe toti cei care nu sunt ca voi si nu urmeaza calea crestin ortodoxa de ex.: "new ageisti", "demoniaci" , "satanisti" , "rataciti", "falsi" samd.
    Icke ca si Osho si ca multi multi alti lideri spirituali de pe aceasta planeta, indeamna catre o revolutionare a constiintei prin aflarea adevaratei noastre identitati, a fiintei noastre spirituale.
    Personal il vad ca fiind mai degraba un mesager pe Icke si nu un lider al nu stiu carei miscari. El este o muza, inspirand oamenii sa se revolutioneze pe sine. In masura in care oamenii se revolutioneaza in interior , societatea se va revolutiona de la sine, in exterior. Nu revolutiile exterioare aduc adevaratele schimbari in lumea asta, ci cele interioare.
    Un lider e oare mai bun atunci cand e mort? Doar daca va muri vei fi capabil sa-l crezi si sa-l urmezi?
    Acum ca a devenit popular nici elita nu se aventureaza sa-l ucida ... ar fi prea evident de ce. Oare doar martirajul ofera credibilitate cuiva?
    Nu l-as baga pe Maxwell in aceasi oala cu Icke. Maxwell e un penibil paranoic, care ofera tot felul de interpretari fortate, simbolurilor si istoriei si nu are o viziune de ansamblu (lumea e mai mare si mai complexa decat crede el in filozofia lui redusa). Este blocat in aparente, ca si Tsarion ca si Alex Jones. Acestia din urma nu vad mai mult decat se vede la nivel material, faptic. Nu vad razboiul subtil, multidimensional, interdimensional, care este dat pentru sufletul noastru. Icke il vede. Insa Icke identifica acesti demoni mai degraba cu niste extraterestrii draconieni (din constelatia draco) ... asa zisii draci. Niste fiinte care traiesc si in dimensiunea asta si in dimensiunile subtile care se hranesc cu friciile noastre si care ne poseda si ne controleaza intr-o masura mai mica sau mai mare din subtil. Si nu-l face mai mare pe Satan decat este, glorificandu-l cum face Biblia. Nu-l face supremul tap ispasitor asa cum fac crestinii.
    Si mai spune ca, in masura in care reusesti sa te cunosti pe tine insuti, sa ai acces la alte dimensiuni ale existentei, te rupi de influenta lor. In masura in care te trezesti spiritual, influenta lor scade. Sunt triliarde de cai de trezire spirituala, nu numai calea crestina, sau crestin ortodoxa ... Budha a oferit o cale, Krishna alta, Mahavira alta, Confucius alta, Lao Tze alta, Mahomed alta, Iisus alta, samanii alta, Stanislav Grof alta, samd. Din fericire caile sunt multe si frumoase ...

    RăspundețiȘtergere
  8. articolul postat mai sus este intr-adevar interesant dar teoria reptiliana a lui Icke nu m-a convins,dupa fiecare argument tragea o concluzie de care parca n-aveai voie sa te indoiesti, in rest sunt de acord in ceea ce-i priveste pe masoni.Oricum blogul e excelent si multe link-uri au ajuns la prietenii mei, numai bine!
    crina

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, da, e printre cele mai faine blogg.uri. Si documentate.

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu cred k intr-un viitor nu prea indepartat romania va fi impartita dupa cum vor decide cei puternici . suntem un popor prea traumatizat si prea inrobit ca s-a mai putem opune rezistenta

    RăspundețiȘtergere
  11. privesc cu uimire o emisiune pe un anumit canal care vrea s-a demonstreze k singurul vinovat de moartea lui JFK este Oswald si nu a existat nici-un fel de conspiratie dar o intrebare simpla pe care mi-am pus-o si nu am nici-o explicatie / asa percuteaza capul unui om impuscat de sus et5 de exemplu , m-a refer la ultimul glont care este considerat cel fatal si care-i impinge puternic capul in spate

    RăspundețiȘtergere
  12. Walter Lord a scris 1.000 de pagini fara sa rezolve nimic pe tema asta. Vrei sa discutam asta intr-un comentariu ? Cauta in blog... am spus cine le-a platit si cine a supravegheat cele doua echipe de la sol.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mersi Matt eu mut faptele mai spre timpurile de azi si desi n-am nici cea mai mica experienta in costructii(dk bat un cui in perete isi reazama si vecinu schiurile) nu pot s-a cred k niste proiectanti si constructori de skyscrapere au ridicat WTC sau The Twins cum le mai zice ca in cazul k un avion fie el si supersonic sau de mari dimensiuni le loveste s-a cada intr-un mod asa de ciudat(controlat).Atit de orbi sunt americanii astia ? Dk combustibilul continut de un avion comercial de linie e suficient s-a inmoaie structura unui zgirie-nor precum plastilina inseamna k pe rutele aeriene mondiale nu circula avioane sigure si moderne ci bombe cu roti si aripi dar eu inclin spre prima varianta .

    RăspundețiȘtergere
  14. Problema 9/11 a fost dezbatuta prea mult ca s-o mai abordez si eu. Puteti gasi astfel de postari pe blogul Iesirea din Matrix de pe pagina mea de parteneri.

    RăspundețiȘtergere
  15. poate imi spune si mie cineva de ce a fost asasinat presedintele polonez ce-a vrut sa faca sau ce a incercat si i-a deranjat atit de tare pe iluminatti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe pagina Cuprins gasiti postarea dedicata integral acestui subiect.

      Ștergere
  16. matt care este parerea ta in legatura cu moartea lui hugo chavez ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au reusit sa-l asasineze pana la urma. Era liderul coalitiei sud-americane care scapase de parazitii de la FMI si se opunea cu succes SUA. Acum probabil ca se va destrama, fiindca nu vad pe nimeni capabil sa preia stafeta. Sper din tot sufletul sa ma insel. Mare pacat !

      Ștergere
  17. matt ce se intimpla in tara unkiului Sam mie mi s-a parut k intr-un anumit stat oamenii sunt incurajati sa-si cumpere arme // se vrea crearea haosului in rindul civililor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obama vrea sa anuleze dreptul constitutional de a detine arme de foc, fiindca urmeaza masuri tot mai dure contra americanilor de rand si elitele se tem de o revolta. Desigur ca unii au inceput deja sa procedeze invers, facand stocuri. Unele state sau zone au propus deja secesiunea, cum ar fi Texas sau Cascadia, care se intinde peste California si Oregon. Sunt multe de spus. Poate le voi dedica o postare, candva.

      Ștergere
  18. mersi matt pt raspuns mai am o dilema /am tot citit in mai multe surse k pe ordinea de zi din agenda ocultistilor se afla si reducerea populatiei cifrele variaza de la scaderea cu un miliard la totalul de 500 milioane /pe ei nu ii afecteaza aceasta reducere avind in vedere k noi turma cu capetele plecate suntem masa consumatoare de orice PRODUS lichid,solid sau gazos alimentar sau de unica folosinta de la trotineta pina la mulineta nu mai vb de produse high-tech etc etc///// //eu m-a gindesc asa datorita populatiei chinezesti si indiene plus cea europeana adica piata de desfacere cu ce ii deranjeaza pe ei dk noi stam in locuinte insalubre si unul peste altul si fara joburi permanente si sigure si oricit de saraci suntem zic la nivel mai global tot trb s-a mincam si s-a ne imbracam de la piata SH deci tot consumatori permanenti suntem k ei ne dau bani si ne fac datori pe viata //sau ii deranjeaza k am distrus mediul inconjurator k eu nu inteleg de ce anume le pasa acestor oameni cind vezi atita suferinta pe TERRA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tratat problema politicilor eugenice ale elitelor oculte in multe postari de pe blog si am ilustrat-o cu foarte multe filme traduse de mine. Nu pot transforma rubrica de comentarii intr-o alta postare si, in nici un caz, intr-un forum. Cred ca va trebui sa te inarmezi cu rabdare si sa parcurgi pagina "Cuprins", de exemplu, de unde poti selecta ce anume te intereseaza, folosind eticheta "eugenie". Succes !

      Ștergere
  19. Matt lumineaza-ma si pe mine cu atentatul de la Boston k prea e cusuta cu ata alba un terorist mort si unul mut m-a depasesc chestii politice stiu si eu k Cecenia e o zona fierbinte dar nu reusesc s-a vad imaginea de ansamblu /prietenii imi zic k sunt nebun si prind frecvente extragalactice / Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu exista atentate teroriste. Repeta schema 9/11 ca sa justifice atacul asupra altei tari. Poate Iranul. Nu urmaresc stirile. Nu am deschis un televizor de 7 ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mersi Matt si FreeYourMind pacat de generatia asta de tineri care se ridica acum si care pot opune rezistenta in mod pasnic aratind k nu mai pot fi mintiti dar sunt prea preocupati de schimbatul celularului iar timpul nu este de partea noastra.Mai e si divizarea asta religioasa felul cum ne educam copiii,baietii s-a fie violenti s-a nu fie prostii clasei iar fetele s-a nu fie curve cind de fapt conceptul de IUBIRE este inteles total pe dos,nr mare de biserici construite sau in stadii de constructie nu rezolva aceasta problema ba din contra doctrina gresita continua,lumea materiala ne divide,reclamele ne timpesc alimentele ne otravesc si vom fi prea ocupati s-a ne luptam cu sistemul sanitar vechi si corupt si cu politicienii care ne-au tradat si vindut asa de ieftin .

    RăspundețiȘtergere
  22. Avem zeci de mii de biserici si numai 400 de spitale in intreaga tara. Nimic nu este asa cum ar trebui sa fie. Poate ca tinerii se vor trezi si cu ajutorul nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil sa avem nevoie de ajutor extraterestru (stiu, suna ciudat), ca doar n-om fi in univers doar specia noastra si a reptilienilor. Si noi si ei am fost creati de altii. Nu?

      Ștergere
    2. Nu suna ciudat. De fapt, in situatia actuala a Pamantului, orice ajutor ar fi binevenit. Dar, sincer vorbind, ma indoiesc ca toti acesti ciudati care se cred "lucratori in lumina" - cei care "comunica" cu tot felul de extraterestri fantezisti - au ceva bun in cap, de fapt. La cate baliverne au insirat pana acum, cred ca nu sunt decat niste mitomani patetici, care canta in struna elitelor. Daca nu ne trezim noi insine si vom astepta, intotdeauna, vreun mantuitor ipotetic, vom adormi pe veci.

      Ștergere
  23. Puteti cauta si, ,dezvaluiri cutremuratoare" cu Aaron Russo

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !