4 nov. 2010

Legenda Atlantidei (documentar complet)

“De la Platon încoace, această poveste tragică, deşi foarte controversată, nu a încetat să ne stârnească interesul. Această fabulă misterioasă şi tulburătoare ne-a entuziasmat, ne-a captivat atât de mult pentru că pare a fi corespuns unei aspiraţii tainice a sufletului omenesc; poate că este ecoul unei poezii nostalgice pe care o poartă în suflet fiecare om…Ea este Paradisul Pierdut în care toţi putem juca rolul dorit…”

Francis Bacon 
(1561-1626)

Cu siguranţă că vă este cunoscută povestea misteriosului continent dispărut Atlantida, pomenit pentru prima dată de filozoful grec Platon, discipol al lui Socrate, în cele două dialoguri, Timaios şi Critias

Documentarul postat, ajuns la final,  încearcă să scoată la iveală misterele Atlantidei. Cunoscătorilor le oferă poate posibilitatea să facă unele conexiuni între informaţii şi să tragă anumite concluzii, iar pentru toţi ceilalţi ar putea fi un documentar interesant numit ... Legenda Atlantidei

Este recomandată o analiză critică şi obiectivă a informaţiilor prezentate, organizaţiile malefice ale planetei fiind prezentate uneori idilic, conspiraţiile lor fiind legitimate de pretextul moştenirii învăţăturii secrete atlante.  Predicţiile catastrofice sau alarmiste trebuie considerate ca fiind posibilităţi şi nu certitudini, multe dintre ele putând face parte din arsenalul de manipulare al elitelor, în scopul impunerii generalizate a unei stări de teamă şi inerţie în faţa transformărilor inerente ale planetei. Documentarul are o imagine de o calitate mai slabă, fiind opera de amator a celui care foloseşte pseudonimul "Profetul Elia" (Elijah, Ilie ca echivalente biblice).

Realizatorul filmului susţine:

"Cu mii de ani în urmă, zeii au coborât din stele pe Pământ, pentru a începe geneza. Civilizaţia umană s-a format şi a atins cele mai înalte culmi pe vremea Atlantidei.

Episodul 1 - Era întunericul a început, iar bătăliile zeilor Atlantidei au făcut ca aceasta să se scufunde. 

Secretul învăţăturilor Atlantidei a fost mutat în Egipt, chiar înaintea scufundării acesteia, de către o Frăţie Secretă. De-a lungul tuturor civilizaţiilor, inspiraţi de către gardienii extratereştri, Frăţia Secretă din Atlantida a reuşit să gestioneze toate sistemele politice, printr-o aşa-zisă misiune educaţională. Documentarul  arată, pentru prima data, activităţile secrete ale Frăţiei în relaţiile cu zeităţi invizibile din Shambhala şi Agharta, precum şi secretul despre "hollow Earth" (teoria Pământului gol în interior).

Episodul 2 - În urma catastrofei din Atlantida, toate naţiunile au fost dispersate. O parte din învăţăturile secrete ale Atlantidei au supravieţuit în Egipt, India şi Tibet. Moştenitorii acestor secrete au fost cei care i-au condus pe oameni în Era Întunericului. În timpurile moderne s-au format: francmasonii, Templierii şi cei numiţi Illuminati. 

După Primul Război Mondial, societăţile numite Neutemplerorden şi Thule s-au format în Munchen şi Viena, ca noi secte oculte care l-au văzut pe "satana" în vechile loje ale francmasonilor. Cu ajutorul lui Hitler, aceste secte oculte au preluat puterea. Documentarul arată pentru prima dată adevărul despre Cel de-al Treilea Reich şi catastrofa celui de-al Doilea Război Mondial.


Episodul 3 - Învăţăturile secrete ale Atlantidei ne spun legendele omenirii şi ale acelor suflete obligate să treacă printr-o ciclicitate permanentă. Odată cu prăbuşirea Atlantidei, ciclul civilizaţiei super-inteligente a luat sfârşit. 

Toate profeţiile, precum şi recentele modificări care au loc pe Pământ, subliniază că omenirea a ajuns la capătul unui alt ciclu de experienţe. Până în anul 2011, cele mai mari modificări ale Pământului şi ale climatului, cutremure, schimbări sociale şi politice au fost deja prezise. 

Acest documentar senzaţional arată profeţiile lui Elia, despre reîntoarcerea profetului şi mesajul său pentru ultimele zile, întoarcerea lui Hristos şi a Frăţiei Spaţiale.

Episodul 4 - Au trecut milenii de când marea cultură din Atlantida s-a scufundat, în urma unei catastrofe, datorita abuzului de putere al unor oameni de ştiinţă corupţi. 

Toţi oamenii din acea vreme, care au experimentat de asemenea trecerea în Era Întunericului, sunt reîncarnaţi astăzi. Documentarul arată întoarcerea copiilor luminii din Atlantida, arată de ce unele spirite reîncarnate astăzi sunt militanţi înfocaţi ai protejării mediului, terapeuţi, artişti, oameni atraşi de ezoteric etc.

Episodul 5 - De milenii, secretele Creaţiei au fost rezervate, exclusiv, unei elite aparţinând societăţilor secrete. Acum am intrat în Ultimele Zile când aceste societăţi secrete, precum francmasonii şi lojile politice secrete, îşi pierd puterile. 

Acest documentar incitant va revela învăţătura secretă atlantă despre Pământul gol în interior şi civilizaţiile extraterestre care-l populează, secretele piramidelor, ale Sfinxului, sistemul mondial de tuneluri subterane, zborurile naziştilor în zona Polului Sud ş.a.m.d. Vă permite aflarea ultimelor secrete ale trecutului şi conexiunile cu extratereştrii."



EPISODUL 1

EPISODUL 2

26 de comentarii:

  1. Multumim pentru acest documentar !
    episodul 5 cand il pui pe blog ?
    Sa ai o zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. pt mine acest documentar e cel mai tare ever...e mai tare ca Zeitgeist pentru ca prezinta povestea completa nu doar se limiteaza la timpul nostru...face legatura trecut - prezent - viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tie si Ghizilor tai, care te indruma in aceasta munca dificila, de a trezi oamenii.
    Ceea ce faci este minunat, si iti doresc in continuare sa ai succes.
    Binecuvantari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Semyra. Sa fii si tu binecuvantata pentru gandurile bune !
    Te mai astept pe aici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc
    Felicitari pentru ceea ce faci !
    Succes , in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru completarea informatiilor constiente pe care le avem, multumim pentru ca prin munca ta spirituala ne ajuti sa ne readucem aminte anumite date. Desi conteaza momentul ACUM conteaza si anumite date din vietile noastre trecute, asa ne intelegem si constientizam forta noastra interioara ,Lumina din Lumina Lumii in manifestare constienta acum pe Pamant.
    Multumesc din inima pentru documentarele lui Nassim care imi plac cel mai mult.
    Cand ai timp si doresti, treci si prin blogul nostru http://energiavietii.blogspot.com/2010_09_01_archive.html
    Din inima, Laura

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mare placere Laura. M-am inscris deja printre membri :). Daca va mai activati si blogroll-ul, indiferent sub ce denumire, o sa-mi faca placere sa facem schimb de link si/sau de banner in cazul in care veti avea asa ceva.

    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Matt !
    As vrea sa am toata seria Legendei Atlantidei, dar episodul 3 nu mai este pe stagevu. Se poate face ceva?
    Succes si bafta in continuare. Faci o treaba grozava!
    Criss

    RăspundețiȘtergere
  9. Se poate. Il urc eu iarasi pe stagevu. Dar se poate descarca si din torrente, poate la o calitate mult mai buna.. ca si imagine :). Subtitrarile se pare ca-mi apartin.
    http://thepiratebay.org/torrent/6003222/Legends_Of_Atlantis_-_subtitrare_lb._romana

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate stagevu nu-mi mai permite sa-l urc. Calitatea scazuta fisierului video ar putea fi o cauza. Recomand descarcarea filmelor si subtitrarilor asa cum am indicat pe pagina de instructiuni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok! Il descarc de pe torrent. Iti multumesc pentru promtitudine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se poate un link de download la ep.3 nu`l pot downloada

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai poate cineva incarca documentarul ? Va rog sa-mi dati un link de unde sa-l pot descarca. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  14. multumesc! de 100 de ori :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Era suficient si o singura data. E singurul documentar pe care nu mi-a placut sa-l traduc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim pt. tot,dar pe youtube nu mai vedem nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca nu va este suficienta varianta integrala postata pe Fastupload. In masura posibilitatilor, voi reposta episoadele pe Vimeo, in timp.

      Ștergere
  17. Iti multumesc din suflet pentru informatiile deosebit de vindecatoare pe care ni le ai pus la indemana..!Fii binecuvantat..!!!

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !